Hoe kan ik het gastenboek op alleen lezen (read only) zetten?

Het is mogelijk om het gastenboek op alleen lezen (read only) te zetten, waardoor alle berichten wel worden getoond, maar niemand een nieuw bericht er bij kan zetten. Om 'alleen lezen' aan te zetten gaat u naar het configuratiescherm van uw gastenboek en logt u in met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw gastenboek. Na te zijn ingelogd klikt u op status wijzigen in het linker menu. Op de volgende pagina kiest u voor Mensen mogen alleen berichten in mijn gastenboek lezen en klikt u op Wijzigingen opslaan. Uw gastenboek staat nu op alleen lezen.