Ik wil graag een bericht verwijderen uit mijn gastenboek. Hoe doe ik dit?

Ga naar http://www.mygb.nl/ en vul onder het kopje Inloggen de gebruikersnaam en wachtwoord van uw gastenboek in. Nadat u bent ingelogd klikt u in het linkermenu op Berichten beheer. In het volgende scherm ziet u een lijst met berichten welke zijn geplaatst in uw gastenboek. Klik op de link 'verwijder' bij het bericht dat u wilt verwijderen. Het is ook mogelijk om meerdere berichten tegelijk te selecteren en verwijderen. Dit kunt u doen door op het vakje links van het bericht te klikken, zodat deze wordt geselecteerd. Vervolgens klikt u op de knop verwijderen om de geselecteerde berichten te verwijderen.