Hoe zet ik het gastenboek op mijn imonline.nl website?

Ga naar http://www.imonline.nl/ en klik op inloggen in het menu. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw imonline.nl account. Wanneer u bent ingelogd klikt u op de link Beheer je pagina's. Vervolgens kiest u op welke pagina u een link wilt hebben (bijvoorbeeld: Profiel). Klik deze aan en klik op de link Zonder codes, voor beginners. Op de volgende pagina gaat u naar de plek binnen uw pagina waar u een link wilt plaatsen naar het gastenboek en daar typt u de naam van de link, bijvoorbeeld Mijn gastenboek! Vervolgens selecteert u het tekstje en klikt u op de link knop (). Er verschijnt een schermpje waar u de url naar u gastenboek invult (de url ziet eruit als http://voorbeeld.mygb.nl/). Wanneer u de pagina opslaat staat de link op uw website en kunnen uw bezoekers het gastenboek bezoeken.