Hoe zet ik het gastenboek op mijn punt.nl weblog?

Ga naar http://www.punt.nl/ , klik op het menu-item login en log in met uw Punt.nl naam en wachtwoord van uw weblog. Klik op de volgende pagina op Weblogbeheer openen en vervolgens op het menu-item Links onder het kopje Diversen. Klik op de categorie waar u de link naar het gastenboek wilt plaatsen (bijvoorbeeld internet) en vul op de volgende pagina bij naam Mijn gastenboek in en bij Link de url naar uw gastenboek (bijvoorbeeld http://voorbeeld.mygb.nl/). Klik vervolgens op opslaan.