Hoe voeg ik een smiley of meerdere smilies toe aan een bericht?

Om smileys toe te voegen aan een bericht dat u wilt plaatsen in het gastenboek klikt u op de knop Knop om smilies toe te voegen aan een bericht onder het tekstvak waar u het bericht typt. Vervolgens verschijnt het Smilies toevoegen scherm waar u door middel van het klikken op de smiley naar keuze deze plaatst in het bericht. Wanneer de smiley is geplaatst ziet u een code staan in uw bericht (bijvoorbeeld: :-) of :-( of :schrik: ). Deze code zal worden vervangen door de smiley, zodra het bericht is geplaatst in het gastenboek. Mocht er geen smiley-knop onder het tekstvak staan en het gaat om uw eigen gastenboek, dan kunt u deze toevoegen door te gaan naar het configuratiescherm van uw gastenboek en in te loggen met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw gastenboek. Na te zijn ingelogd klikt u op Werking gastenboek in het menu. Op de volgende pagina kunt u de smilies aanzetten.