Kan ik ook berichten in mijn gastenboek beantwoorden?

Ja, het is mogelijk berichten van uw bezoekers te beantwoorden. Ga hiervoor naar het configuratiescherm en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw gastenboek. Na te zijn ingelogd klikt u op Berichten Beheer in het menu. Op de volgende pagina kunt u een bericht beantwoorden door op de link Beantwoord te klikken. Na het bericht te hebben beantwoord zal deze worden geplaatst op uw gastenboek.