Waarom moet ik een verificatiecode overnemen?

De reden dat u een code moet overnemen is om te voorkomen dat spammers via automatische scripts allerlei spamberichten op het gastenboek plaatsen. Wanneer u de beheerder bent van het gastenboek en geen problemen heeft met of geen last heeft van spam, dan kunt u deze uitzetten in het configuratiescherm van het gastenboek. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord van het gastenboek en ga vervolgens naar Werking gastenboek. Onderaan de pagina klikt u op "Nee, geef de verificatiecode niet weer" en vervolgens op Wijzigingen opslaan. Hierbij is de verificatiecode uitgeschakeld.