Hoe voeg ik een logo toe aan mijn gastenboek?

Bovenaan uw gastenboek kunt u een plaatje neerzetten welke als logo kan fungeren. Op het logo kan ook geklikt worden waarna de bezoeker terug wordt gestuurd naar de website. Ga hiervoor naar het configuratiescherm van uw gastenboek en klik links in het menu op Uiterlijk wijzigen. In het tekstvak achter Logo (URL): vult u een url in die leidt naar een plaatje (voor meer info, zie de vorige vraag). Klik vervolgens op Wijzigingen opslaan.