Kunnen de smilies en opmaakcodes van de berichten worden uitgezet?

Ja, de opmaakcodes en smilies kunnen worden uitgezet. Ga hiervoor naar het configuratiescherm van uw gastenboek, log in en klik links in het menu op Werking gastenboek. Selecteer in het volgende scherm bij de vraag over Smilies weergeven en Gebruik UBB codes het Nee, ... antwoord. Klik vervolgens onderaan het scherm op Wijzigingen opslaan.