Reclamevrij gastenboek

De gastenboeken van MyGB.nl zijn geheel gratis, de kosten worden gedekt met de advertenties die worden getoond op het gastenboek. Mocht u liever geen advertenties hebben op uw gastenboek, dan kunt u voor een klein bedrag het gastenboek reclamevrij maken.

Pakketten

Het gastenboek kan gemakkelijk reclamevrij worden gemaakt voor 1, 3, 6 of 12 maanden:

alle prijzen zijn incl. 21% btw

Hoe kan ik een reclamevrij pakket bestellen?

Ga naar het configuratiescherm en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw gastenboek. Na te zijn ingelogd klikt u op Reclamevrij maken. U kunt vervolgens in enkele simpele stappen een reclamevrij pakket bestellen. Heeft u nog geen gastenboek? Klik dan hier om er gratis een aan te maken.

Op welke manier kan ik betalen?

U kan gemakkelijk betalen via telefoon, sms, iDEAL, PayPal/Creditcard of bankoverschrijving. Wanneer u via internet betaalt wordt het gastenboek direct reclamevrij gemaakt.

Waar kan ik zien hoeveel reclamevrije dagen ik nog heb?

U kunt in het configuratiescherm van uw gastenboek altijd terugvinden hoeveel reclamevrije dagen u nog overheeft. Tevens ontvangt u zeven dagen voordat de periode afloopt een waarschuwingse-mail, zodat u tijd genoeg heeft om uw gastenboek opnieuw op te waarderen.


Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd een kijkje nemen in onze uitgebreide FAQ of contact met ons opnemen via het contactformulier.