Welkom op het gastenboek Van Peter Winteraeken.

Laat een bericht achter

« Terug naar website
Naam:
E-mail:
Bericht:

[1] 2Ouder
Berichten: 1 t/m 15 van de 29
Aantal pagina's: 2
09:24 13-11-2018
Margo Batchev
Lieve Peter,

bedankt voor de fantastische cirkel van vergeving. Ik heb veel respect voor de rust waarmee je het proces zijn werk laat doen. Jouw vertrouwen versterkt mijn vertrouwen en is een voorbeeld voor mij in het dagelijks leven.

Heel veel dank hiervoor!!
12:09 22-08-2018
Lenie
Dag Peter,

Het is weer een hele tijd geleden dat ik een gesprek met je heb gehad. Na al deze tijd wil ik graag berichten dat het goed met mij gaat. Ik kwam met "een verhaal" en uiteindelijk was het "slechts een verhaal". Ik heb je als een warm, liefdevol en fijn mens ervaren die mij bestaansrecht liet voelen en ervaren op een moment dat ik dit heel hard nodig had. Peter bedankt hiervoor!
Lenie
10:52 31-05-2018
frantisek volf
Beste Peter en Nicki,

Reis naar je Hart – Mei 2018

Enkele maanden geleden heb ik mij vanuit een stress situatie opgegeven voor de Reis naar mijn Hart.
Deze reis zou ik nemen onder begeleiding van Nicki en Peter.
Echter hoe dichter de vertrek dag naderde hoe onzekerder ik werd.
Dit gevoel duurde zelfs nog door nadat ik mijn mede reizigers had ontmoet en we samen de eerste stapjes maakte.
Dit is toch niet mijn taal, ik blokkeerde zelfs.

Ahhhhhhh

Gelukkig kwamen er snel bekende elementen waarop ik vertrouw, dit gaf mij het gevoel dat ik toch op de juiste plek was.
Het gaf mij zelfs de kracht mijn weerstand grotendeels los te laten en te leren ervaren wat de werkelijke essentie was van mijn aanwezigheid.
Dit werd zelfs nog versterkt toen ik ook woorden gaf aan mijn angsten. Wat ben ik blij met zulke begeleiders die mij deze veiligheid konden garanderen.
Ik leerde snel te beseffen dat dit geen wijzend vingertje was maar vooral één worden met jezelf en leren, hoe jij in de wereld staat.
Door gebruik te maken van wat aangereikt wordt ontstaat de mogelijkheid om door mijzelf gecreëerde kronkels weer recht te trekken.

Kortom, na 4 mooie intensieve leerzame dagen heb ik mijn hart gevonden en zelfs meer dan dat.
Nicki en Peter ik wil jullie hartelijk bedanken voor het loslaten van mijn hand en mij het vertrouwen te schenken dat ik het zelf kan. En eigenlijk altijd al kon.

Liefs František
15:18 28-05-2018
Marjan Cuijpers
Hallo Peter en Nicky
Wat een mooi cadeau aan mijzelf het weekend met Pinksteren in het klooster in Weert. De mooie lessen waarmee we weer door kunnen en meer vanuit onszelf ons hart gaan leven. De familie opstelling was een heel mooie ervaring waardoor ik anders naar mijn ouders ben gaan kijken. En mij rust geeft de worsteling is voorbij. Bedank het is zeker de moeite waard ik verheug mij al weer op zo een weekendje weg!! Liefs Marjan
16:53 27-05-2018
Willem Smid
dag Peter, samen met Nicki heb jij de reis naar je hart begeleid. Ik heb ervaren hoe open en respectvol je kijkt naar een ieder. Ik heb me echt welkom gevoeld. Het heeft mij geholpen om even uit het dagelijkse leven los te komen. Opnieuw en op een diepere manier te kijken naar wat zich afspeelt in mijn bestaan. Daarvoor dank. Mooi hoe jij dit op je eigen wijze doet.
08:35 02-03-2018
Inge Meuleman
Dag Peter,
Tijdens de Stilte Reis in Weert die jij samen met Nicki verzorgde, heb ik de liefde ervaren waarmee jij werkt.
Nu heb ik ook een vergevingssessie bij jou gedaan. Deze heb ik heel intens beleeft. Dat kon omdat jij mij het vertrouwen en ook de liefde liet voelen. Het werkt helend. En daar ben ik heel dankbaar voor.
16:39 27-12-2017
Monique Jansen
Dag Peter,

Bij deze mijn review:

Mijn partner en ik hebben de cursus " Choose again" gedaan en hebben hier heel veel aan gehad. Het is vooral fijn dat we het het samen hebben gedaan en nu elkaar kunnen helpen en snel to the point komen.
Het heeft mij alles gebracht wat ik ervan verwachtte.
Inzicht, bewustzijn en vooral het feit dat ik nu meteen weet dat ik 100 % verantwoordelijk ben voor de onvrede die ik voel.
Doordat ik in de cursus heb geleerd hoe ik - bij mezelf - naar binnen kan gaan kom ik eerder bij de kern. Ik wijs ( bijna ) niet meer met de vinger naar de ander.
Het gaat n.l. om mij! Ik leer mezelf te vergeven en lagen van de ui af te pellen.
Peter is een zachte kracht, die het groepsproces mooi begeleidt.
Je bent in goede handen.
10:28 19-12-2017
Jan Martens
Hallo Peter,

Ik ben erg opgetogen over jouw lezing van 3 december in Amersfoort. Ik heb die gevolgd op YouTube.
Wat een helderheid, rust, interactie en gemak, waarmee je de lezing presenteerde.Maar ook hoe praktisch.
Ik kijk daar ook met bijzondere aandacht naar, omdat ik afgelopen september gestart ben met een eigen ECIW groepje bij mij thuis.
Ik heb de deelnemers en nog enkele anderen op jouw lezing gewezen en deze van harte aanbevolen.
Verder wil ik je zeggen, dat ik verrast ben door de ontwikkeling, die je de afgelopen jaren doorgemaakt hebt.
Heel veel vreugde met dit mooie werk, Peter.

Ga voor de lezing naar ''Media '' op deze website.

Jan.
15:05 10-12-2017
Leo Arets
Ik heb onlangs de cursus 'Kies Opnieuw' afgesloten bij Peter. Deze cursus kent een praktijkgerichte aanpak, d.w.z. weinig theorie en veel ervaren. Peter presenteerde zich als een kundig begeleider, vooral op de vele emotionele momenten. De cursus is een echte aanrader voor wie de theorie van 'Een Cursus In Wonderen' aan den lijve wil ervaren. En Peter: jij was top, nogmaals bedankt.
Leo.
18:37 03-12-2017
john buijsman
Hi Peter,

Recentelijk heb ik je ontmoet in Utrecht, met verwondering heb ik naar je geluisterd en de zaken die jij uitlegt heb ik nodig en wil ik tot mij nemen.

Ik heb je vandaag weer heb ontmoet in Amersfoort. Het was weer een feestje van inzicht. Dank je wel

Grote groet John Buijsman
17:46 03-12-2017
Climmy Hanssen
Heey Peter,

Je hebt me geholpen thuis te komen bij mezelf. En dat maakt me intens gelukkig. Ik heb veel meer energie. Het leven is lichter, vrolijker, leuker en liefdevoller. Vooral het inzicht dat het leven je cadeautjes aanreikt om je dichter bij jezelf te brengen en te geloven wat echt waar is, vind ik erg waardevol. Ik merk dat ik weer in de flow kom. En ik heb mijn zielenmissie gevonden: mensen helpen te communiceren vanuit hun kern, helder en puur. Daar ben ik je het meest dankbaar voor!

Liefs en tot ziens

Climmy
21:35 23-09-2017
Lidy Muijsers
Lieve Peter,

Wat was het fijn in Frankrijk, op Labadous. Wat deden jij en Sylvia het goed en mooi samen...zo liefdevol! Met passie, liefde, rust, vreugde en integerheid nam je de groep, mij, mee op reis...
Alles wat je zegt, vertelt, laat zien...je BENT het..
Je stem, je ogen, je hele wezen straalt vertrouwen uit..liefde...en dit herinnert mij steeds weer opnieuw aan dat wat ik wel weet, maar ook vaak vergeet, wanneer ik me met mijn ego identificeer...en ik kan mijn ware aard niet ontkennen wanneer ik jou ontmoet, je hoor spreken, wanneer je coacht....
Fijn ook om in Frankrijk met de zes stappen te werken..concreet, verhelderend...

Verder ken ik je ook van de groepsavonden van ECIW..
Mooi hoe je deze avonden in alle rust, kalmte, openheid en zachtheid vormgeeft..

Dank je wel Peter..voor alles wat en wie je bent..voor alles wat je geeft, brengt, deelt.. ben dankbaar je ontmoet te hebben...

Liefs,
Lidy
12:05 17-09-2017
Marie-Claire
Hey Peter,

Graag wil ik je bedanken voor de schitterende reis VRIJ met vele inzichten.
Ik ben gekomen met geen verwachtingen, ik voelde niets en wist niet waarom ik ging. Maar diep vanbinnen wilde ik meegaan.
De 3de dag kwam vanuit het niets een gevoel naar boven wat ik had weggeduwd en door de dagen heen had ik het inzicht.
Dit was zo mooi voor mij, zo een inzicht van: Waaaai.
Ik kon eindelijk de persoon loskoppelen van de emotie.
En dit was voor mij zo een opluchting.
Als ik het vertel word ik er nog warm vanbinnen van.
En dit is .....Pure Vrijheid ...

Zo dankbaar voor Peter en Sylvia, ik heb er geen woorden voor...
Maar wel een heel intens gevoel!

Dankjewel, liefs Marie-Claire
15:05 07-09-2017
Petra Bongers
Lieve Peter,

Met plezier maak ik wereldkundig hoe fijn en waardevol ik onze leesgroep op de dinsdagochtenden beleef.

Wat me vanaf de eerste keer (en telkens weer) raakt, is de eenvoud en het gemak van de hele setting. Samen bij jou thuis, met thee, koekjes en een kaarsje, aan de tafel. Een warme, huiselijke sfeer. Samen praten over wat een ieder bezighoudt, samen lezen in ECIW. (Als je ons door het raam zou bekijken zou je wellicht zeggen “het gaat nergens over……”:-)

De openheid en het vertrouwen die zodoende als vanzelf ontstaan voor het verhaal en de belevenissen van elkaar. Variërend van “dagelijkse dingen” tot indringende persoonlijke ervaringen. En wat we ook lezen, het tilt ons altijd even uit ons verhaal. Prachtig is dat. Dat besef geeft mij telkens rust en kracht tegelijkertijd.

Zonder sturende leiding geef je (jouw) ruimte en draagkracht als basis. Dat is voelbaar. Zonder veel woorden ben je uitnodigend en geef je vertrouwen; “ja, kom maar met wat er is in jou, het mag”. Met respect en gemak geef je via ECIW inzicht naar een ander perspectief.

Hartelijk dank aan jou (en de groep) voor je verbinding en je inspiratie. Je enthousiasme voor ECIW is aanstekelijk!
14:14 07-09-2017
Simone Kok
Lieve Peter,

Wat een fijne samenwerking tussen jou en Sylvia!

Zittend in de tuin op Labadou kon ik weer een zijn met al wat is, van mezelf houden in connectie met de bron van liefde door de rust, de zorgzaamheid, de aandacht en de tools die ik van jou en Sylvia mocht ontvangen.
Dank jullie wel voor deze hartverwarmende, liefdevolle week!

Liefs Simone
Berichten: 1 t/m 15 van de 29.
Aantal pagina's: 2
[1] 2Ouder