Hoe zet ik het gastenboek op een ander type website?

Maak een link aan net als alle andere links die u heeft aangemaakt op uw website. Gebruik als url de url die leidt naar het gastenboek (bijv. http://voorbeeld.mygb.nl/ waarbij u 'voorbeeld' vervangt met de gebruikersnaam van uw gastenboek). Als naam van de link kunt u bijvoorbeeld Mijn gastenboek gebruiken. Wanneer mensen op de link Mijn gastenboek klikken zullen ze worden doorgestuurd naar uw gastenboek.