Hoe zet ik het gastenboek op mijn FreeWebs website?

Ga naar http://www.freewebs.com/ en log in met de username en password van uw freewebs account. Na te zijn ingelogd klikt u op de link Site Manager. Als u de gastenboek-link in de navigatiebalk wil links op uw website: Klik op Add a Link to the Navbar. Vul bij Link Name iets in trant van Mijn gastenboek in en bij Link Address (URL) vult u de URL naar uw gastenboek (bijvoorbeeld http://voorbeeld.mygb.nl/) in. Klik vervolgens op Done. Als u de gastenboek-link binnen de tekst op een bepaalde pagina wilt plaatsen: Klik in de lijst onder Web pages and Links Control Panel op het Edit-icoon van de pagina die u wilt bewerken. Klik op de volgende pagina op New Paragraph of op Edit. Typ bijvoorbeeld de tekst Mijn Gastenboek in en selecteer deze tekst. Klik vervolgens op en klik op de optie Link to another Website. Vul als Link Address de url in van uw gastenboek (bijvoorbeeld: http://voorbeeld.mygb.nl/) en klik op Create link.