Hoe zet ik het gastenboek op mijn website met behulp van Microsoft FrontPage?

Open uw internetpagina in FrontPage en ga naar de plek op de pagina waar u graag een link naar het gastenboek zou willen zien. Typ een tekstje wat uiteindelijk de link gaat worden (bijvoorbeeld Mijn gastenboek!). Selecteer het tekstje en klik op de link knop (). Vul de url van uw gastenboek in (de url ziet eruit als http://voorbeeld.mygb.nl/) en klik op OK. De link naar uw gastenboek is hiermee aangemaakt! Het is ook mogelijk om het gastenboek te integreren met uw website. Dit zal eruit zien als een schermpje binnen uw pagina waarin het gastenboek wordt weergegeven. Ga hiervoor naar de plek op de pagina waar u dit schermpje wilt hebben en klik onderaan FrontPage op de knop Code. U ziet nu uw pagina met bijbehorende HTML-code. Typ op de plek waar uw cursor staat de volgende code: <iframe src="http://voorbeeld.mygb.nl/" width="550" height="500"></iframe> Vervang vervolgens http://voorbeeld.mygb.nl/ met de url naar uw gastenboek. Wanneer u vervogens weer onderaan FrontPage klikt op de knop Design (het is mogelijk dat hier een ander woord staat) ziet u het schermpje inclusief gastenboek staan. Mocht er geen schermpje staan, probeer het dan opnieuw.