Hoe zet ik het gastenboek op mijn Windows Live/MSN Spaces?

Voor het toevoegen van het gastenboek aan uw windows live spaces kunt u een link aanmaken. Ga naar uw space toe en zorg ervoor dat u de space kunt wijzigen (door te klikken op Je space bewerken rechtsboven in beeld). Klik vervolgens op Aanpassen. In het schermpje dat tevoorschijn komt klikt u op Lijsten en vervolgens Aangepaste Lijst. Er is nu een extra module tegevoegd waar u een link kunt plaatsen naar het gastenboek. Sluit het schermpje door te klikken op Sluiten. Klik vervolgens op Opslaan rechtsboven in beeld. Onder het kopje Aangepaste lijst klikt u vervolgens op Bewerken. Op de volgende pagina klikt u op de knop Item toevoegen. In het eerste tekstvak vult u gastenboek in. In het tweede tekstvak (waar URL staat) komt de url naar uw gastenboek te staan (http://gebruikersnaam.mygb.nl) en in het derde kunt u een kort tekstje schrijven met uitleg over de link. Klik vervolgens op Toevoegen. Hiermee heeft u een link aangemaakt waarmee bezoekers naar uw gastenboek kunnen komen.