Hoe zet ik mijn gastenboek op mijn jouwpagina.nl website?

Log in op http://www.jouwpagina.nl Ga vervolgens naar 'inhoud wijzigen' en klik op het groene plus-teken aan de rechterkant van de rubriek waar je de link naar je gastenboek in wilt plaatsen. Vul hier bij 'link titel' de tekst van de link in (bijvoorbeeld 'Mijn gastenboek') en bij 'LinkURL' het volgende: http://uwgebruikersnaam.mygb.nl Verander 'uwgebruikersnaam' in (jawel) uw gebruikernaam van uw gastenboek. Vul eventueel de overige velden in (dit is niet noodzakelijk). Klik nu op de knop 'toevoegen!' en de link is toegevoegd aan uw jouwpagina.nl website. Voor meer informatie of hulp bij het beheren van uw account bij jouwpagina.nl kunt u terecht op http://www.jouwpagina.nl/help/uitleg.php