Is het mogelijk de berichten eerst te keuren alvorens deze worden geplaatst in het gastenboek?

In het configuratiescherm van uw gastenboek kunt u instellen of de geplaatste berichten eerst door u moeten worden goedgekeurd alvorens deze worden weergegeven in het gastenboek. Om de Berichten keuren mogelijkheid aan te zetten gaat u naar het configuratiescherm en klikt u op het menu item Berichten goedkeuren. Op de volgende pagina klikt u op de link Berichten keuren instellen. Op de volgens pagina kiest u "Ja, ...". Wanneer er door een bezoeker een bericht zal worden geplaatst kunt u via het menu-item Berichten goedkeuren het bericht zien. Via de knop Goedkeuren wordt het bericht goedgekeurd en weergegeven in het gastenboek. Mocht u vervolgens het bericht willen aanpassen, dan kunt u het terugvinden via het menu-item Berichten beheer.