Kan ik ook een muziekje op het gastenboek zetten als achtergrondmuziek?

Het is niet mogelijk om een achtergrondmuziek te plaatsen op het gastenboek. De reden hiervoor is dat muziek dat zich automatisch afspeelt wanneer een pagina wordt bezocht als zeer irritant wordt beschouwd door het merendeel van de bezoekers. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld een muziekvideo te plaatsen in een bericht in het gastenboek, waarbij de bezoeker de keuze heeft om deze af te spelen. Klik hiervoor op de knop boven het tekstvak waar u het bericht typt. Vervolgens klikt u op de website waar het filmpje staat en vult u de url in naar het filmpje. Klik vervolgens op Toevoegen.