Kan ik ook een videoclip / filmpje toevoegen aan mijn bericht in het gastenboek?

het is mogelijk om een videoclip toe te voegen aan een bericht dat u wilt plaatsen in een gastenboek. Klik hiervoor op de video toevoegen knop boven het tekstvak waar u het bericht typt. Vervolgens klikt u op de website waar het filmpje staat en vult u de url in naar het filmpje. Klik vervolgens op Toevoegen. Op deze wijze kunt u er een leuk video gastenboek van maken. Momenteel ondersteunen wij video's van YouTube, Google Video, Yahoo! video en MySpace video.