Hoe voeg ik een achtergrondplaatje toe aan mijn gastenboek?

U kunt een plaatje instellen als achtergrond van uw gastenboek. Ga hiervoor naar het configuratiescherm van uw gastenboek en klik links in het menu op Uiterlijk wijzigen. In het tekstvak achter Achtergrond-plaatje (URL): vult u een url in die leidt naar een plaatje, bijvoorbeeld http://www.voorbeeld.nl/plaatje.jpg Voordat u een plaatje als achtergrond kan instellen moet deze al wel op het internet staan. Een goede plek is die waar uw website staat of bijvoorbeeld de webruimte welke u wellicht heeft gekregen bij uw internet verbinding. Let op: soms is het niet toegestaan om het plaatje te gebruiken buiten de website om (bijv. Freewebs.com). Hierbij zal het plaatje niet worden weergegeven als plaatje op uw gastenboek.