Hoe voeg ik een welkomsttekst bovenaan mijn gastenboek toe?

Voor het plaatsen van een welkomsttekst bovenaan uw gastenboek gaat u naar het configuratiescherm van uw gastenboek en logt u in met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw gastenboek. Na te zijn ingelogd klikt u in het linker menu op Uiterlijk wijzigen. Op de volgende pagina klikt u rechts van Tekst bovenaan gastenboek op Ja. Vervolgens verschijnt er een tekstveld waar u de welkomsttekst kunt plaatsen. Nadat u de welkomsttekst heeft getypt, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan onderaan de pagina.