Waar kan ik de kleuren van mijn gastenboek wijzigen?

U kunt het gehele uiterlijk van uw gastenboek wijzigen in het configuratiescherm van uw gastenboek. Ga naar http://www.mygb.nl/ en vul onder het kopje Inloggen de gebruikersnaam en wachtwoord van uw gastenboek in. Nadat u bent ingelogd klikt u in het linkermenu op Uiterlijk wijzigen. Op de volgende pagina kunt u de achtergrond- en tekstkleuren aanpassen en eventueel achtergrondplaatjes of een logo plaatsen.