Hoe kan ik mijn gastenboek verwijderen / account opzeggen?

Wat jammer dat u het gastenboek wilt opzeggen. We hopen dat u heeft genoten van het gastenboek. Om uw gastenboek te verwijderen gaat u naar het configuratiescherm van uw gastenboek en logt u in met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw gastenboek. Na te zijn ingelogd klikt u op gastenboek verwijderen. Op de volgende pagina vult u nogmaals uw wachtwoord in en eventueel een reden van opzegging. Vervolgens klikt u de knop Gastenboek verwijderen. Uw gastenboek is bij deze verwijderd.