Kan ik ook extra vragen toevoegen aan het formulier waar de bezoekers een bericht kunnen achterlaten?

Het is mogelijk om extra vragen toe te voegen aan het formulier. Ga hiervoor naar het configuratiescherm van uw gastenboek en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw gastenboek. Na te zijn ingelogd klikt u op vragenformulier wijzigen in het linker menu. Op de volgende pagina kunt u tot maximaal 8 vragen toevoegen aan het gastenboekformulier. Nadat u de vragen heeft toegevoegd/aangepast klikt u op Wijzigingen opslaan.