Hoe zet ik mijn gastenboek op mijn everyoneweb.com website?

Ga naar uw website op http://www.everyoneweb.com/naamvanuwsite Klik dan met de rechter muisknop ergens op het beeld. Een knop met de tekst 'Website wijzigen' verschijnt, klik hierop. Ga naar de pagina waar u de link naar uw gastenboek wilt plaatsen en klik op het menu 'Webpagina'. Hier kiest u 'wijzig inhoud' waarna een venster verschijnt. In dit venster klikt u op 'Invoegen' en vervolgens op 'Hyperlink...'. Een nieuw venster verschijnt. Vul hier bij 'Weer te geven hyperlink-tekst :' de tekst in van uw link (bijvoorbeeld 'Mijn gastenboek'). U kunt er ook voor kiezen een plaatje te gebruiken in plaats van een tekst, waar men op kan klikken om naar het gastenboek te gaan, klik daarvoor op de knop 'Kies...' onder 'Weer te geven hyperlink-beeldplaatje :' en volg de instructies. Vul hierna bij 'Webadres:' de URL naar uw gastenboek in (http://uwgebruikersnaam.mygb.nl) let op dat u de 'http://' niet vergeet. Klik dan op 'Invoegen'. Het venster sluit en u bent terug in de 'tekstverwerker'. Klik nu onderaan het scherm op 'Opslaan en Sluiten'. De 'tekstverwerker' sluit nu. Klik met uw rechter muisknop ergens in het beeld en kies 'Afsluiten'. U komt nu terug op uw website met de link naar uw gastenboek!