Hoe kan ik een ander thema (opmaak) kiezen voor mijn gastenboek?

Wanneer u een gastenboek aanmaakt heeft u de keuze uit vijf verschillende thema's. Elk thema heeft zo zijn eigen structuur en indeling. U kunt het thema geheel (kleur, lettertype, etc) aanpassen naar wens. Enkele voorbeelden kunt u vinden op de demo pagina. Om een thema in te stellen gaat u naar het configuratiescherm en logt u in met de gebruikersnaam en wachtwoord van uw gastenboek. Na te zijn ingelogd klikt u op thema wijzigen in het linker menu. Op de volgende pagina ziet u een overzicht van de vijf thema's. Door te klikken op voorbeeld krijgt u een grotere afbeelding te zien van het thema. Selecteer het thema wat u wilt gebruiken voor uw gastenboek door te klikken op de naam van het thema (klassiek, speels, etc.) en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de pagina uiterlijk wijzigen, waar u het uiterlijk verder kunt aanpassen.